diumenge, 14 de maig del 2017

Berenar solidari

Ja és tradició en la nostra escola que els i les alumnes de primer, organitzen un berenar solidari per ajudar als que més ho necessiten. Enguany, els beneficis aniran destinats a una ONG que treballi sobre el terreny i que ajudi als refugiats Sirians.

Per organitzar el Berenar Solidari, el primer que vam fer va ser elaborar entre tots un text que hauria de ser posteriorment explicat a nivell oral. Pert tant, havia de ser un text breu, fàcil d'entendre, que informés de totes les dades i que animés a col·laborar en la iniciativa.

Una vegada elaborat i corregit el text, el vam estar assajant i millorant les exposicions orals entre tots.

Per recolzar la informació que donàven, van dissenyar un cartell en grup. Aquest aquest havia de ser atractiu i també era imprescindible que dugués la informació necessària. A més, aquests cartells, ens van ajudar a organitzar-nos perquè havíem d'anar a explicar-ho a la meitat de l'escola (l'altre meitat hi anava 1rB)

Ja estaven preparats per anar per les aules en grupets de 3 i explicar el Berenar Solidari i segons comenten, va ser tot un èxit!

Després vam fer role playins per aprendre a atendre als "clients" i vam fer uns cartells gegants per fer més atractiva la paradeta.




Ja està tot preparat. Uns van anar a cobrar els tiquets i altres a la parada!!





Va anar DALT DE TOT!! gràcies a totes les famílies de l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Berenar solidari

Ja és tradició en la nostra escola que els i les alumnes de primer, organitzen un berenar solidari per ajudar als que més ho necessiten. Eng...